Forside Produkter Support Kontakt Om lcn  
 

Univisor - Uniconta for revisorer og bogholdere

Univisor er Uniconta's samlede begreb for virksomheder (f.eks. revisorer og bogholdere), der udfører økonomiopgaver for andre virksomheder.

Uanset, om du arbejder som revisor eller bogholder, er Uniconta et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedens økonomi. Herved kan du levere en helstøbt service overfor dine kunder.

Univisor forudsætter man tegner en Univisor-aftale hos Uniconta. Kontakt Jørn Rejndrup, Uniconta her, så er du i gang med det samme. 

Har du allerede en kunde der bruger Uniconta?

Har du allerede en kunde, der ønsker at benytte din virksomhed til at udføre økonomiopgaver i Uniconta, skal du sende en mail til Jørn Rejndrup på jr@uniconta.com med angivelse af kundens navn og gerne Uniconta-id.

Skal I selv bruge Uniconta til eget bogholderi eller til klient/kundebogføring?

Ønsker i selv at benytte Uniconta til at håndtere jeres eget bogholderi til økonomistyring, eller vil I benytte Uniconta til klinet/kundebogføring, så skal I oprettes som Univisor. Dette gøres ved at sende en mail til Jørn Rejndrup på jr@uniconta.com.

 

     
 
LCN IT Systemer - Tlf. 75 15 78 98 - E-mail lcn@lcn.dk - CVR 10 55 77 98